Succes is om te vieren en te delen

Nu het einde van het jaar nadert, komt er weer een mooi moment om terug te kijken en te evalueren. In 2018 zijn wij gestart met de doelstelling om mensen met een afstand naar de arbeidsmarkt weer aan de slag te krijgen. We hebben hard gewerkt, veel bijzondere mensen ontmoet en mogen begeleiden. Met trots kunnen wij mededelen dat we in de afgelopen jaren 31 mensen weer aan het werk hebben gekregen. Daarnaast zijn er 21 personen aan een opleiding begonnen en in januari starten er nog eens 3 mensen aan een opleiding. Allemaal gaan ze op jacht naar een waardevol diploma in o.a. de vakgebieden onderwijs, kinderopvang, boekhouding, IT en HR. Verder bieden wij individuele Nederlandse taallessen aan de mensen, die wat extra steun hierin kunnen gebruiken. Deze lessen worden gegeven door Silvy Mikoen.

Succes behaal je alleen door te leren van de dingen die minder goed gaan en tegenslagen die hebben we ook gehad. Er zijn ook een aantal mensen geweest, die we niet de arbeidsmarkt op hebben kunnen helpen. Zeven personen hebben we helaas de WW in zien gaan.

Deze successen hebben we natuurlijk niet helemaal alleen behaald. Wij willen graag Den Haag werkt en Talentcoach bedanken voor de mooie samenwerking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *