Carrière Boost voor Bianca Sijm

Hallo allemaal,

7 maanden geleden heb ik op de social media van Carrière Boost verteld dat ik bij talenten-Klup de kans heb gekregen om als assistent pedagogische medewerker te werken. Daarnaast mocht ik een verkorte opleiding van een jaar bij het Variva instituut volgen.

Het was een jaar van echt heel hard werken. Ik heb echt momenten gehad dat ik nachtenlang aan mijn opdrachten heb moeten werken en in de ochtend weer vroeg moest opstaan om te gaan werken bij de Talenten-Klup.

De begeleiding en ondersteuning vanuit Variva, maar ook vanuit Carrière Boost/Talenten-Klup was top. Ik kreeg de ruimte om opdrachten binnen mijn werkuren te maken en kon met mijn werkbegeleider de punten waar ik tegen aanliep bespreken.

Ik heb veel geleerd tijdens mijn Stip-traject. Ondanks dat ik door de corona minder heb gewerkt en thuis les kreeg in plaats van op locatie, heb ik toch mijn diploma succesvol behaald en daar ben ik super trots op! Het gevoel van hard werken wordt beloond!

Het Stip-traject, de kans bij Stichting Carrière Boost en de opleiding bij Variva hebben mij een positieve carrière boost gegeven!

Na mijn Stip-traject en het behalen van mijn diploma kan ik zeggen dat ik een leuke regulieren baan heb gevonden bij kinderopvang Piccolini in Den Haag.

Het werken binnen de nieuwe organisatie is best zwaar en even wennen. Maar ik vind het leuk om nieuwe collega’s te leren kennen en mijn netwerk te verbreden. Ook moet ik nog een beetje wennen aan de baby’s, maar dat komt helemaal goed! Ik voel me krachtiger en heb meer zelfvertrouwen.

Door mijn motivatie, wil en de ondersteuning van Stip, Carrière Boost en Variva kan ik zeggen dat ik mijn droombaan heb gevonden.

Lieve groet,

Bianca Sijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *