betul

Hoi ik wil mij graag voorstellen ik ben Betul. Ik heb drie kinderen en ik ben gelukkig getrouwd.

Ik zit in mijn tweede jaar STIP, in het eerste jaar heb ik als STIP-medewerker gewerkt bij buurthuis Spark. Ik was eigenlijk aangenomen voor de functie assistent administratie maar in de praktijk was ik een allround medewerkster. Ik wilde mij graag verder ontwikkelen en daarom heb ik contact opgenomen met Rutger Wijnands. Want ik was vanuit Stichting Jeugdwerk gedetacheerd naar Spark.

Ik wilde graag mijn mogelijkheden en mijn wensen met hem bespreken. Rutger (directeur) is samen met Shehnaaz (werkbegeleider) bij mij op werkbezoek geweest en we hebben de mogelijkheden besproken.Ik heb aangegeven dat ik het heel erg leuk vind om met kinderen in het onderwijs te werken.

Mijn droom is dan ook om docent te worden. Rutger en Shehnaaz hebben binnen Stichting Jeugdwerk gekeken of ik niet bij het kinderwerk terecht kon als assistent naschoolse opvang. Ik ben super blij dat het kon en dat ik de mogelijkheid heb gekregen om een opleiding te gaan volgen als onderwijsassistent bij Variva instituut. Zo kom ik een stapje dichterbij mijn droombaan!

Check de site https://www.variva.nl/opleidingen/