bianca

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Bianca. Ik ben 25 jaar oud en ik woon in Den Haag. Ik ben werkzaam bij Stichting Jeugdwerk sinds november 2019.

Voor dat ik aan de slag ging bij Stichting Jeugdwerk werkte ik met oudere mensen bij Stichting Boodschappen Begeleidingdienst. Voordat ik aan de slag kon met een stipbaan is er in mijn leven veel gebeurd waardoor ik een afstand had tot de arbeidsmarkt.

Ik heb moeilijke periodes doorstaan, bijvoorbeeld dat mijn moeder in september 2019 is overleden. Dit zijn heftige gebeurtenissen maar ondanks alles ben ik blij dat ik mijn eigen leventje weer op de rit heb. Ik ben blij dat ik een kans heb gekregen bij stichting Jeugdwerk.

Stichting Jeugdwerk heeft mijn een opleiding aangeboden tot Pedagogisch medewerker kinderdagopvang, deze heb ik met beide handen aangepakt en ben nu met examens bezig. Het is wel een pittige opleiding omdat het een 1 jarige opleiding is. Maar de begeleiding met betrekking tot de opleiding is super! Ik merk door de werkervaring die ik op doe, dat ik steeds beter word in het vak. Mijn collega’s geven mij feedback op mijn opdrachten. Ze vertellen wat ik goed doe en wat ik beter kan doen. Dit vind ik fijn zodat ik mijzelf beter kan maken in het vak.

Ik ben Stichting Jeugdwerk erg dankbaar voor de mooie kans die ik heb gekregen.

Het werk met kinderen is erg leuk werk. Het is leuk om de peuters dingetjes bij te leren. Geen dag is hetzelfde en je vermaakt je zeker met de kleine druktemakers!

Met vriendelijke groet,

Bianca.