chenoor

Hoi, Ik ben Chenoor en ben moeder van 3 kinderen.

Ik ben opzoek naar een leuke baan.
Ik heb voor mijn STIP-traject 2 jaar, als vrijwilliger, als Arabische tolk gewerkt bij vluchtelingenwerk.

Ik werk nu sinds één jaar als STIP-medewerker bij Stichting Jeugdwerk, eerder werkte ik twee jaar Bij X-TRA. Ik heb daar gewerkt als assistent woonbegeleider. Mijn werkzaamheden waren ondersteunen en helpen met de dagelijkse dingen in een woongroep. Ik belde bijvoorbeeld instanties als dat nodig was, ik ging mee naar afspraken enzovoort.

Bij Stichting Jeugdwerk werk ik als assistent schoolactiviteiten ik vind mijn werk leerzaam en interessant.
Mijn taken zijn de docent ondersteunen bij naschoolse activiteiten zoals kooklessen, technieklessen voorbereiden, helpen bij de speelochtenden en textiellessen. In de vakanties ondersteun ik mijn collega’s met activiteiten die voor de kinderen worden georganiseerd. Ik maak samen met collega’s na de activiteiten het lokaal schoon. Ik heb ook thee en koffie geschonken voor deelnemers die de Nederlandse taal volgen.

Ik werk heel graag en hoop een leuk functie tegen te komen. Het liefst wil ik in een drukke winkel werken zoals bijvoorbeeld de Mediamarkt, Primark of Bijenkorf. Of het lijkt me ook heel leuk in de catering en/of als HTM-controleur te werken.

Ben je opzoek naar een medewerker voor de boven genoemde functies, dan ben ik de geschikte kandidaat! Ik ben een harde werker, Ik kan goed samenwerken en ik ben sociaal, ik ben geduldig en ik wil graag mensen helpen. Ik sta open voor nieuwe uitdaging en wil graag leren!

Samen met Shehnaaz ga ik elke week opzoek naar leuke en passende vacatures, want ik vind het namelijk lastig om alleen opzoek te gaan naar vacatures. Ik kan samen met haar sparren en kan goed met haar praten. Ik vind het fijn dat ze tijd voor mij vrij maakt.

Ik ben ook heel blij dat ik vanuit het STIP-traject trainingen heb mogen volgen vanuit de gemeente. De trainingen waren leerzaam en effectief. Ik heb regelmatig contact met mijn werkbegeleider van de gemeente en zij doet ook haar best om een passende functie voor mij te zoeken.