Francis

Hallo mijn naam is Francis en ik wil me graag voorstellen.
Ik ben een persoon die erg zorgzaam is en daarom graag voor mensen wil zorgen. De eigenschappen die je nodig hebt in de zorg zijn het houden van mensen of je nou dik, dun, rood, geel of paars bent, inlevingsvermogen hebben en sociaal zijn. Iedereen is voor mij gelijk en mooi van binnen en van buiten.
Daarnaast vind ik het leuk om met verschillende doelgroepen te werken denk aan kinderen. (Bijvoorbeeld kinderen met gedragsproblemen) of mensen met Alzheimer of dementie. Ik hou van een uitdaging.


Ik werk bijna 2 jaar bij stichting Carrière Boost op locatie de Jeugdhaven. Ik werk daar als assistent administratie maar daarnaast help ik bij de kinderactiviteiten en dat vind ik heel erg leuk. Geen dag is hetzelfde.
Stichting Carrière Boost heeft mij de mogelijkheid gegeven om de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 aan het Zorgcollege te volgen. Ik volg met heel veel plezier mijn studie, het geeft mijn zelfvertrouwen een Boost.


Daarnaast doet het me goed dat ik word begeleid en ondersteund door de interne jobcoach Shehnaaz Rahamat. Zij helpt me bij sollicitaties, motivatiebrieven, biedt een luisterend oor en denkt met me mee. Ook word ik intensief begeleid door mijn manager Ageeth Smith. Zij beoordeelt mijn opdrachten, ondersteunt me daarbij en geeft me feedback.
Ik voel me zelfverzekerder in de stappen die ik maak. Ik geloof dat ik meer in me heb. Na het behalen van mijn opleiding zou ik graag een BBL-traject (niveau 3/4) willen volgen in de kinderopvang of in een zorginstelling.
Ik ben gemotiveerd, empathisch en leergierig. Enthousiasme en creativiteit dat zijn kernwaarden die mij het beste kunnen omschrijven.