John

Mijn naam is: João do Rosario. (roepnaam John). Ik ben 63 jaar jong, woon samen en ben vader van 4 kinderen Ik ben in 1994 overgeplaatst vanuit migranten organisatie (Stichting Centro Latino waar ik mij bezig hield met het beheer, coördinatie en afstemming van diverse activiteiten) naar Stichting Jeugdwerk.
Ik begon bij Jeugdcentrum Sam Son en de Jeugdhaven als beheerder. Naast het beheer draaide ik ook mee met het jongerenwerk bij Sam Son en het kinderwerk bij de Jeugdhaven, waar ik tot 2010 eigen zaalvoetbal teams had opgezet en begeleid: 2 teams van 08/10 jaar, 2 teams van 11/12 jaar en 1 van 13/14 jaar.

Sinds 2008 ben ik gestopt met de activiteiten in het jongerenwerk en gedeeltelijk in kinderwerk. Ik ben volledig gaan focussen op mijn nieuwe functie Hoofdbeheerder van Stichting Jeugdwerk. In deze functie moet ik leiding geven aan de schoonmakers, assistent beheerders, vrijwilligers in het kader van maatschappelijke herstel en soms stagiaires. Vanaf 2012 heb ook de leiding over de IT afdeling en systeembeheer. De afgelopen 4 jaar heb ik ook leiding mogen gegeven aan diverse Stipmedewerkers in diverse functies, met als doel deze medewerkers te begeleiden om door te stromen naar een reguliere baan.

Mijn werksoort (facilitaire dienst) telt op dit moment met mij erbij, 6 medewerkers en binnenkort verwacht ik nog een systeembeheerder te verwelkomen. In mijn functie, houd ik mij bezig met:
coördineren van het onderhoud en veiligheid in en om alle gebouwen, Inrichting van lokalen, het contact onderhouden met alle leveranciers, onderhoudsbedrijven en aannemersbedrijven, het begeleiden van alle interne verbouwing, inkoop, verhuur, controle van inkomende facturen,het beheren en afstemmen van lokalenroosters en het aansturen, begeleiden en faciliteren van alle medewerkers van facilitaire dienst.

Gezien de vele vragen en verzoeken van diverse werksoorten, kan het soms een beetje hectisch zijn, maar samen met mijn team probeer ik in alle kalmte antwoord te vinden voor alle vragen Het faciliteren van collega’s in alle werksoorten en de vele afwisselingen in het werk geeft mij veel motivatie. Ik sta hier op de foto met Hicham. Hicham is op 2 november als assistent beheerder op proef bij ons begonnen. Wij hebben de afgelopen maanden kennis met elkaar mogen maken en besloten met elkaar in zee te gaan voor de komende jaar.