Sandra pronk

Mijn naam is Sandra Pronk en ik werk met veel liefde en plezier bij de YMCA Scheveningen, als Operations Manager.De vereniging YMCA Scheveningen staat voor participatie, leefbaarheid, cultuur en welzijn. Zij richt zich op 3 hoofdtaken: culturele ontwikkeling (bij jongeren), het exploiteren van een sociaal buurtrestaurant en het organiseren van (grote) evenementen. YMCA Scheveningen is een non-profitorganisatie die vrijwilligers, StiP-ers en stagiaires de kans geeft waardevolle werkervaring op te doen, op een veilige plek waar iedereen welkom is en een kans verdient.

YMCA werkt o.a. samen met Carrière Boost dit is een hele fijne samenwerking zij creëren een banenpool voor mensen die al voor een langere periode niet meer mee draaien op de arbeidsmarkt, een bijstandsuitkering ontvangen of door omstandigheden of beperkingen niet makkelijk zelf aan werk kunnen komen. Wij vullen elkaar goed aan omdat YMCA uitermate geschikt is StiP-ers te plaatsen door de veilige omgeving waar een ieder zichzelf kan zijn en met de intensieve begeleiding die ze van ons krijgen zichzelf op hun eigen tempo mogen ontwikkelen.

Het werk en de begeleiding die ik geef aan onze StiP-ers is niet altijd even makkelijk maar ontzettend mooi om te doen omdat ze allemaal hun eigen verhaal en levenservaringen hebben en het zijn stuk voor stuk hele mooie mensen die je op ziet bloeien en steeds zelfverzekerder ziet worden en ze zijn zo dankbaar dat ze de kans krijgen om te laten zien wat ze kunnen.Als je iemand zo ziet groeien en degene je ook gaat vertrouwen is dat geweldig en dan weet ik dat we het met zijn allen goed gedaan hebben en dat ze klaar zijn voor de volgende stap!