Zeynep

Beste lezers,


Ik ben Zeynep, 48 jaar oud. Ik heb op jonge leeftijd kinderen gekregen. Als moeder werd ik belast met de zorg voor de kinderen en het huishouden. Meer dan een fulltime job.
Een reguliere baan of opleiding zat er helaas niet in. Nu mijn kinderen ouder zijn wil ik graag aan de slag. Ik wil mijzelf ontwikkelen en carrière maken.


Ik ben super blij dat ik deze kans van Carrière Boost heb gekregen. Ik ben dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gekregen om bij stichting Talenten’klup’ te mogen werken.
Sinds 1 februari werk ik als assistent pedagogisch medewerker voor peuters op basisschool Al Qoeba. Ik werk vier dagen per week en ga één dag naar school. Ik heb het erg naar mijn zin bij de Talenten’klup’. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk en school. Mijn collega’s zijn ook erg lief en behulpzaam.

In maart ben ik aangenomen bij het Variva instituut voor de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 3. Naast mijn werkervaring in de kinderopvang kan ik mijn kennis vergroten tijdens het volgen van mijn studie.


Ik ben erg gemotiveerd en hoop mijn studie met succes af te ronden.
Ik hoop dat ik in de toekomst met mijn ervaring bij stichting Jeugdwerk Den Haag (Talenten’klup’) en diploma een leuke reguliere baan in de kinderopvang kan vinden.